Kaarten

Kaarten voor de voorstelling aan boord van de Familietrouw

Voor kaarten voor andere Spinbarg-activiteiten: scroll verder naar beneden

Via onderstaande links kunt u kaarten kopen voor de Spinbarg-voorstelling aan boord van de Familietrouw. Als u klikt op de plaats waar u de voorstelling wilt bezoeken, komt u op een evenementen-pagina van Eventbrite. Via de knop 'tickets' kunt u een dag, een tijdstip en vervolgens het aantal gewenste aantal kaarten selecteren. 

NB: Kaarten voor de dag zelf kunt u bij de boot kopen.

Spinbarg is een doorlopende voorstelling van ongeveer 55'.  De voorstelling is minder geschikt voor hele jonge kinderen (adviesleeftijd 10+). Het schip Familietrouw is moeilijk toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Sappemeer

Blauwestad

Wedde

Termunterzijl

Briltil

Leek

Warffum

Zoutkamp

Stadskanaal

 

Kaartverkoop Marlene Bakker

Via onderstaande links kunt u kaarten kopen voor de Spinbarg-optredens van Marlene Bakker en Bernard Gepken. Op de dag zelf kunt u kaarten voor dit optreden kopen aan de deur of bij de Familietrouw. Er is hier geen pinautomaat aanwezig, dus graag contant en gepast betalen.

Marlene Bakker in Sappemeer

Betoverende vaartocht door Wedderbergen met concert Marlene Bakker

Marlene Bakker in Termunterzijl

Marlene Bakker in Leek

 

Vaartocht door Wedderbergen met verteller Henk Opheikens

Regiogids Henk Opheikens uit Vlagtwedde zit vol spannende verhalen: over de geschiedenis van Westerwolde, het landschap en de mensen in de streek. Stap aan boord voor een rondvaart door Wedderbergen en luister naar Henks verhalen over slimme smokkelaars, brute soldaten, hannekemaaiers en heksen. 

Ga naar online kaartverkoop