Spinbarg in Leek

Op 3 en 4 oktober ligt Spinbarg in de haven van Leek en kunt u de voorstelling op de Familietrouw bezoeken. Kom aan boord en duik onder in een wondere wereld vol eeuwenoude magie.

 

Spinbarg in Leek
Foto Museum Nienoord

Bezoek het schip

Zo’n 25 filmmakers, animatoren, kunstenaars, en muzikanten verbeelden een aantal van de mooiste Groningse volksverhalen. Deze verhalen worden vertoond in het ruim van het historische vrachtschip Familietrouw, dat is ingericht met 12 ‘kijkkasten’: bij elke kast beleeft u een ander verhaal. Aan het einde verruilt u het donkere ruim voor het antieke roefje om te luisteren naar een muzikaal verhaal over de verwoestende kracht van de zee.

Openingstijden

dinsdag 3 oktober: 14.00 - 21.00 uur

woensdag 3 oktober: 14.00 - 21.00 uur

Duur (doorlopende) voorstelling:

55 minuten

Adviesleeftijd:

10+

Locatie schip:

Nienoordshaven, Leek

Toegang:

€ 10,00 (tot 18 jaar € 6,00)

Ga door naar online kaartverkoop 

Via bovenstaande link komt u op een evenementen-pagina van Eventbrite. Hier kunt u - tot een dag van te voren! - kaarten kopen voor de Spinbarg-voorstelling aan boord van de Familietrouw.  Via de knop 'tickets' kunt u een dag, een tijdstip en vervolgens het gewenste aantal kaarten selecteren. Op de dag zelf kunt u kaarten bij de boot kopen. Er is geen pin-automaat, dus graag contant en gepast betalen.

 

 

Optreden Marlene Bakker en Bernard Gepken gaat niet door

Het geplande optreden van Marlene Bakker en Bernard Gepken in Borg Nienoord gaat jammer genoeg niet door. Gelukkig komt er snel een herkansing: zondag 8 oktober om 16.30 uur in Huiskamercafé Noorderkerkpad in Warffum. Kaarten kosten € 7,50 (of in combinatie met een bezoek aan de voorstelling aan boord van de Familietrouw € 15,00. 

Ga door naar online kaartverkoop