Spinbarg in Termunterzijl

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 september ligt de Familietrouw in Termunterzijl en kunt u de voorstelling in het schip bezoeken. Op zondagmiddag 24 september treden zangeres Marlene Bakker en gitarist Bernard Gepken op in Hotel Termunterzijl, met de muziek die zij speciaal voor Spinbarg schreven.

 

 

Spinbarg in Termunterzijl

Bezoek het schip

Zo’n 25 filmmakers, animatoren, kunstenaars, en muzikanten verbeelden een aantal van de mooiste Groningse volksverhalen. Deze verhalen worden vertoond in het ruim van het historische vrachtschip Familietrouw, dat is ingericht met 12 ‘kijkkasten’: bij elke kast beleeft u een ander verhaal. Aan het einde verruilt u het donkere ruim voor het antieke roefje om te luisteren naar een muzikaal verhaal over de verwoestende kracht van de zee.

 

Openingstijden:

vrijdag 22 september: 16.00 - 21.30 uur

zaterdag 23 & zondag 24 september: 14.00 - 21.00 uur 

Locatie schip:

Antoni Verburgwijk, Termunterzijl (kade ter hoogte van parkeerplaats)

Kaarten:

€ 10,00 (tot 18 jaar € 6,00)

Ga door naar online kaartverkoop 

Via bovenstaande link komt u op een evenementen-pagina van Eventbrite. Hier kunt u - tot een dag van te voren! - kaarten kopen voor de Spinbarg-voorstelling aan boord van de Familietrouw.  Via de knop 'tickets' kunt u een dag, een tijdstip en vervolgens het gewenste aantal kaarten selecteren. Op de dag zelf kunt u kaarten bij de boot kopen. Er is geen pin-automaat, dus graag contant en gepast betalen.

 

Marlene Bakker en Bernard Gepken in Hotel Termunterzijl

Voor Spinbarg hebben Marlene Bakker en gitarist Bernard Gepken zich laten onderdompelen in de wondere wereld van de Groningse volksverhalen. In haar liedjes neemt Marlene haar publiek mee en zingt ze over hypnotiserende zeewiefkes, plagende nachtmerries, bijzondere heksen, wonderlijke hiplichtjes en duivelse spookverhalen. Elk lied is onlosmakelijk verbonden met de provincie en haar verschillende streken. Van Westerwolde tot het Hogeland, na een optreden zal je met andere ogen naar een streekgebied kijken.

Bij dit optreden in Hotel Termunterzijl zijn koffie en thee bij de prijs inbegrepen. Als u kiest voor een uitgebreider arrangement krijgt u iets lekkers bij de koffie, een Termunter plank vol Groningse lekkernijen en een glas wijn.

Kaarten:

vanaf € 10,00 (inclusief koffie/thee)

Ga naar online kaartverkoop